top of page

Ambients

EDUCACIÓ INFANTIL

Ambients

i iniciació

a projectes

1r i 2n CURS D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Projectes

3r, 4t, 5è i 6è CURS

D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA

VIDA D'AULA

PISCINA

RACONS DE NIVELL

PSICOMOTRICITAT

ESPECIALITATS

Educació Musical - Educació Física - Anglès - Religió

TALLERS (de 3r a 6è d'EP):

   Cada curs, l'alumnat firma "un contracte" per assistir a dos tallers de tots els que s'oferten. Feim tallers una vegada a la setmana i la sessió és de 2 hores. 

          L'oferta de tallers varia curs rere curs, ja que es fa segons les habilitats dels mestres que formem l'escola aquest curs.

       Exemples d'alguns tallers que fem: robòtica, bricolatge, hort, lindy hop, infotic, costura, macramé, cuina, crítica de cinema, ...

     

PRÀCTIQUES RESTAURATIVES

PADRINS I FILLOLS (tota l'escola)

     Els grups-classe de l'alumnat més gran de l'escola apadrina els grups més petits, de tal manera que totes les classes són o padrins o fillols d'alguna altra classe de l'escola.

     Els padrins i fillols descobreixen junts els amagatalls de l'escola, fan psicomotricitat plegats, se'n van d'excursió, fan activitats d'art conjuntes, l'actuació de fi de curs i tot el que us pogueu imaginar. Moltes vegades són els mateixos alumnes que proposen activitats per fer amb els seus padrins o fillols.

      Quan acaba el curs, les relacions que s'han creat entre l'alumnat de tot el centre, no podem més que calificar-les d'especials.

bottom of page