top of page
Ancla 1

13/01/2022

PLA DE CONTINGÈNCIA

CURS 20-21 

A continuació trobareu un enllaç amb el Pla de contingència que hem realitzat pel curs vinent

A continuación encontrareis un enlace con el Plan de contigéncia que hemos realizado para el curso que viene

IMPORTANT
ESCOLARITZACIÓ

Al següent enllaç podreu consultar el resultat del llistat de puntuació provisional i el codi de sol·licitud

Al següent enllaç podreu consultar el llistat provisional 

US VOLEM DIR....

“Bona tarda a tots i totes:

alumnes , pares i mares, famílies, professors…i tots els que heu vingut a compartir aquesta tarda amb nosaltres.”

Així començava cada final de curs la nostra festa. Amb el micro a la mà, en Sergi preparat a la megafonia, el pati ple de familiars i els infants a la pista de dalt preparats per desfilar.

Divendres era dia de discurs, de balls, d’emocions, de somriures, de nervis i d’acomiadaments.

Però aquest curs no ha pogut ser, ha estat diferent. La història que hem escrit aquest curs es una història nova, on ens han faltat abraçades i aventures junts, ens han faltat els infants, les famílies i els companys. Així i tot, mai no hem perdut la il·lusió per la nostra feina, ens hem reinventat per sentir-los aprop.

Avui  més que mai volem agrair a totes les famílies la feina i complicitat que heu tingut amb els mestres, l’esforç que heu fet per que això funcionés. Sabem que no ha estat fàcil, però ho heu fet genial.

Als infants, donar-vos l’enhorabona per la feina que heu fet. SOU MOLT GRANS.

Als alumnes de sisè, desprès de nou anys amb nosaltres, no us hem pogut donar el comiat que us mereixíeu, però intentarem que també sigui especial.

 Durant aquests 9 anys, heu escrit de la nostra mà històries increïbles, plenes d’emocions i il·lusions, de respecte i estima, de rialles i algun plor, però sobre tot plenes de somriures.

Heu crescut, heu madurat, hem compartit amb les vostres famílies l’aventura de veurer-vos créixer.

 Avui tanqueu una etapa de la vostra vida.

Esperem que de S’olivera us endugueu les històries més polides que es puguin viure, i que perdurin sempre en els vostres records. Aquí ens tindreu sempre per el que pugueu necessitar.

Al mestres, donar-vos l’enhorabona per la feina feta, per la implicació, per les hores dedicades i per la il·lusió que hi poseu  en l’escola.

Molts ens retrobarem en setembre, però alguns seguiran altres camins. Aquells que el proper curs no estareu amb nosaltres desitjar-vos el millor. Sempre sereu “Olivetes” .

Sols ens falta agrair a tota la comunitat de S’olivera  la feina feta durant aquest curs tan peculiar, i somiar tots junts que el proper curs pugem escriure la nostra història com ens agrada.

Una abraçada gegant,  i molt bon estiu a tots i totes .

OS QUEREMOS DECIR...

“Buenas  tardes a todos y todas:

alumnos , padres y madres, familias, profesores…y todos los que habéis venido a compartir esta tarde con nosotros….”

Así empezaba cada Final de curso nuestra fiesta. Con el micro en la mano, Sergi en la megafonía, el patio lleno de familiares y los niños y niñas preparados en la pista de arriba para desfilar.

El viernes era día de discursos, de bailes, de emociones, de sonrisas de nervios y de despedidas

Pero este curso no ha podido ser, ha sido diferente. La historia que hemos escrito este curso es una historia nueva, donde nos han faltado abrazos y aventuras juntos, nos han faltado los niños y niñas, las familias y los compañeros. Aún así, no nos ha faltado la ilusión por nuestro trabajo, nos hemos reinventado para sentirnos cerca.

Hoy más que nunca queremos agradecer a todas las familias el trabajo y complicidad que ha tenido con los maestros, el esfuerzo que habéis hecho para que esto funcionara. Sabemos que no ha sido fácil, pero lo habéis hecho genial.

A los niños, daros la enhorabuena por el trabajo y el esfuerzo, por superar la adversidad.

SOIS MUY GRANDES.

A los alumnos de sexto, después de nueve años con nosotros, no os hemos podido dar la despedida que os merecíais, pero intentaremos que también sea especial.

 Durante estos 9 años, habéis escrito de nuestra mano historias increíbles, llenas de emociones y ilusiones, de respeto y estima, de risas y algún llanto, pero sobre todo llenas de sonrisas.

Habéis crecido y  madurado, hemos compartido con vuestras familias la aventura de veros crecer.

 Hoy cerráis una etapa.

Esperamos que de S'Olivera os llevéis las historias más bonitas que se puedan vivir, y que perduren siempre en vuestros recuerdos. Aquí nos tendréis siempre para lo que podáis necesitar.

 

A los “profes”, daros la enhorabuena por el trabajo realizado, por la implicación, por las horas dedicadas y por la ilusión que ponéis en el cole.

Muchos nos reencontraremos en septiembre, pero algunos seguiréis otros caminos. Aquellos que el próximo curso no estaréis con nosotros desearos lo mejor. Siempre seréis "Olivetes".

Sólo nos falta agradecer a toda la comunidad de S'Olivera el trabajo realizado durante este curso tan peculiar, y soñar todos juntos que el próximo curso podamos escribir nuestra historia tal y como nos gusta.

Un abrazo gigante, y muy buen verano a todos y todas.

UN FINAL DE CURS DIFERENT

COM ENS AGRADEN LES NOSTRES FESTES DE FINAL DE CURS! COM L’ENYORAREM AQUEST ANY! 

 

AQUESTA TARDA TOTES I TOTS HAURÍEM VINGUT A L'ESCOLA A ACOMIADAR-NOS D'AQUEST CURS, A BALLAR, A SALTAR A TORNAR A DEMOSTRAR QUE SOM UNS ARTISTES. ÉS UN MOMENT ESPECIAL PERQUÈ TANQUEM UNA ETAPA, TANQUEM UN CURS ON HEM VISCUT MOLTS MOMENTS JUNTS.

AQUEST CURS L'ACOMIADAMENT HA SIGUT DIFERENT, PERÒ HEM VOLGUT DECORAR L'ESCOLA, DEIXAR LA VOSTRA PETJADA I HEM PENJAT LES BANDEROLES QUE HEU FET A PARTIR DE PRIMER DE PRIMÀRIA, AMB MISSATGES D'ESPERANÇA, D'ALEGRIA, MISSATGES PLENS D'IL·LUSIÓ PEL PROPER CURS. DELS ALUMNES MÉS PETITS NO ENS HEM OBLIDAT I NOSALTRES ELS HI HEM FET LA BANDEROLA AMB EL SEU NOM!

ESPEREM PODER FER UNA SÚPER FESTA EL CURS VINENT!

BON ESTIU A TOTES I TOTS, US ESPEREM AL SETEMBRE AMB MOLTÍSSIMA IL·LUSIÓ I GANES DE COMPARTIR MOLTES COSES!

RECORDEU / RECORDAD

DILLUNS COMENÇA EL PROCÉS D'ADMISSIÓ PER L'ESCOLArITZACIÓ DEL CURS 20-21

EL LUNES EMPIEZA EL PROCESO DE ADMISIÓN PARA LA ESCOLARIZACIÓN DEL CURSO 20-21

. PEL CURS 20-21 HI HAURÀ 44 PLACES VACANtS (DE LES QUALS 34 SÓN ORDINARIES, 2 NEE I 8 NESE)  PER P3 (4t d'educació infantil)

. para el curso 20-21 habrá 44 plazas vacantes (DE LOS CUALES 34 SON ORDINARIAS, 2 NEE Y 8 NESE) paRA p3 (4º DE EDICACIÓN INFANTIL)

AL SEGÜENT ENLLAÇ TENIU INFORMACIÓ D'INTERÈS

Novetats fase 2

Des de dilluns 25 estem en fase 2 en el procés de desescalada.

Us penjem l'enllaç a la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 25 de maig de 2020 per la qual s’aprova el Protocol per a la fase 2 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears, així com unes infografies amb informació per a la fase 2 i 3 per a famílies i alumnes.

ESPEREM QUE US SIGUI D'UTILITAT I QUE TOTES I TOTS ESTIGUEU BÉ

CEIP S'OLIVERA (2)_page-0001.jpg
ESCOLARITZACIÓ

Aquí teniu l'enllaç actualitzat al procés d'escolarització.

El que heu de mirar és el quadre d'ADMISSIÓ!

Aquí tenéis el enlace actualizado del proceso de escolarización.

Tenéis que mirar el cuadro de ADMISSIÓ!

Telèfon del Servei d'escolarització d'Eivissa:971176029

Els nens i nenes de la CLASSE DE 3r A, els DINOSAURES INVISIBLES, tenen el plaer de presentar-vos la pàgina web que han fet, on ens expliquen coses sobre la nostra precisosa illa!

ENLLAÇ: INVESTIGANT EIVISSA

Estimades famílies, a continuació us deixem dos enllaços (en català i en castellà) a la carta que us han enviat els tutors i tutores per correu electrònic de part de l'Equip de mestres. Esperem que estigueu bé! 

Queridas familias,  continuación os dejamos dos enlaces (en catalán y en castellano) a la carta que os han mandado los tutores y tutoras por correo electrónico de parte del Equipo de maestros. ¡Esperamos que estéis bien!

DILLUNS 20 D'ABRIL COMENCEM EL TERCER TRIMESTRE

- Tot i continuar amb aquest estat estrany i excepcional, dilluns comencem el 3r trimestre. Els i les mestres us enyorem molt i continuarem estant el més a prop vostre possible. Durant la setmana vinent us enviarem un correu a totes i tots explicant com ens organitzarem per a que aquest sigui el més fàcil i fructífer per alumnes, mestres i famílies. Us desitgem salut i us enviem una gran abraçada!

EL LUNES 20 DE ABRIL EMPEZAMOS EL TERCER TRIMESTRE

- Aunque continuamos con este estado extraño y excepcional, el lunes empezamos el 3r trimestre. Los y las maestras os echamos mucho de menos y continuaremos estando lo más cerca posible de vosotros. Durante el transcurso de la semana que viene os mandaremos un correo electrónico a todas y todos explicando cómo nos organizaremos para que este trimestre sea lo más fácil y fructífero para los alumnos/as, maestros/as y familias. Os deseamos salud y os mandamos un gran abrazo!

ELS 26 AVENTURERS LLUITANT CONTRA EL COVID-19

Estimades famílies us trobem molt a faltar.

Desitjam que aquest vídeo us porti somriures i un trosset de nosaltres a les vostres cases.

Procés escolarització

Proceso escolarización

 

 

A continuació trobareu diferents enllaços referents al procés d’escolarització.

 

A continuación encontrareis diferentes enlaces referentes al proceso de escolarización.

Estimada família Olivera,

Ens agradaria enviar-vos un missatge de força davant aquesta situació que ens ha tocat viure. Volem transmetre un missatge de tranquil·litat.

Aquesta manera de treballar és completament nova per a tots: alumnes, famílies i mestres. Cadascú de nosaltres ha hagut de patir en temps rècord molts de canvis.

Els deures que estem enviant als vostres fills són només recomanacions per tractar d’ajudar a continuar amb una rutina. Entenem que depenen  de la vostra situació,  disponibilitat, estat emocional... poden ser més o menys adequats. Vosaltres heu de ser el filtre que adeqüi amb total llibertat les feines que enviem i el que els vostres fills fan.   Tots i totes fem el que podem i amb la millor intenció per què ens mou l’amor cap als nens i nenes Olivetes. Sigui el que sigui el que faceu (molt o poc), estarà bé.

També volem fer-vos saber que estem a la vostra disposició i a la dels vostres fills i filles, no dubteu en demanar el que necessiteu. Fins aviat.

L’equip de mestres.

 

Querida familia de S’Olivera,

Nos gustaría mandaros un mensaje de fuerza ante esta situación que nos ha tocado vivir.

Queremos transmitiros un mensaje de tranquilidad.

Esta forma de trabajar es completamente nueva para todos: alumnos, familia y profesores.

Cada uno de nosotros ha tenido que sufrir en tiempo récord muchos cambios.

El trabajo que estamos mandando a vuestros hijos son recomendaciones para intentar ayudar a continuar con una rutina. Entendemos que, dependiendo de vuestra situación, disponibilidad, estado emocional.... pueden ser más o menos adecuados. Vosotros debéis ser el filtro que adecue, con total libertad, el trabajo que os mandamos y vuestros hijos realizan.

Todos y todas hacemos lo que podemos y con la mejor intención porque nos mueve el amor hacia los niños y niñas “Olivetes”.

Sea lo que sea que hagáis (mucho o poco), estará bien.

También queremos haceros saber que estamos a vuestra disposición y a la de vuestros hijos e hijas .

No dudéis en poneros en contacto con nosotros siempre que lo necesitéis. Hasta pronto.

El equipo de Profesores

17 de MARÇ DE 2020

Estimades famílies, esperem que estigueu portant aquesta situació el millor possible. Per tal de seguir en contacte amb vosaltres i oferir-vos opcions per fer amb els infants, us hem enviat un accés a un Drive de la vostra classe amb una programació setmanal i diferents propostes. El dia es pot fer molt llarg i la nostra intenció, no és una altra que ajudar-vos i que els infants no perdin tot allò que han anat aprenent. Podeu seguir la programació literalment, si us va bé, o distribuir-ho durant el dia com us sigui més fàcil. 

En el cas de no haver rebut cap correu del vostre tutor o tutora, poseu-vos en contacte amb aquest per fer-li saber. A continuació trobareu tots els correus electrònics dels mestres:

Estimadas familias, esperamos que estéis llevando esta situación lo mejor posible. Con el fin de seguir en contacto con vosotros y ofreceros opciones para hacer con los niños y niñas, hemos enviado un acceso a un Drive de cada clase con una programación semanal y diferentes propuestas. El día se puede hacer muy largo y nuestra intención, no es otra que ayudaros y que los niños no pierdan todo lo que han ido aprendiendo. Podéis seguir la programación literalmente, si os va bien, o distribuirlo durante el día como os sea más fácil. 

En el caso de no haber recibido ningún correo de vuestro tutor o tutora, poneros en contacto con éste para hacérselo saber. A continuación encontrareis todos los correos electrónicos de los maestros y maestras:

P3 A: Yolanda: olivetes2016a@gmail.com

P3 B: Arantxa: olivetes2016b@gmail.com

P4 A: Raquel: olivetes2015a@gmail.com

P4 B: Tomas: olivetes2015b@gmail.com

P5 A: Pepi: olivetes2014a@gmail.com

P5 B: Rosa: olivetes2014b@gmail.com

1r A: Caty: olivetes2013a@gmail.com

1r B: Aida: olivetes2013b@gmail.com

2n A: Xisca: olivetes2012a@gmail.com

2n B: Irene: olivetes2012b@gmail.com

3r A: Maria Antònia i Inés: olivetes2011a@gmail.com

3r B: Joan/Maria: olivetes2011b@gmail.com

4t A: Cristina: olivetes2010a@gmail.com

4t B: Bea: olivetes2010b@gmail.com

5è A: Oti: olivetes2009@gmail.com

5è B: Sandra: olivetes2009b@gmail.com

6è A: Pep: olivetes2008a@gmail.com

6è B: Vicenç: olivetes2008b@gmail.com

Cap d'estudis: Maria : capdestudisolivera@gmail.com

Para cualquier cosa que necesiteis, el equipo directivo estamos a vuestra disposición en el correo electronico del centro: ceipsolivera@educaib.eu

Un abrazo grande!

NOTÍCIES D'ÚLTIMA HORA

Estimades famílies, degut als aconteixements i com segurament ja sabreu tots i totes, els Centres Educatius romandran tancats des de dilluns dia 16 de març fins a dia 30 de març (de moment).

Per tal de que els infants no perdin hàbits de treball els tutors els hi donaran un petit dossier amb feinetes per aquests dies o instruccions per treballar.

Intenteu mantenir rutines i sobretot seguir les recomanacions fetes per tal de que aquesta situació no s'allargui. 

Els mestres estaran a la vostra disposició durant l'horari lectiu a través dels correus electrònics. 

Així mateix l'equip directiu us atendrà a través del correu del centre o del telèfon de l'escola.

Estimadas familias, debido a los acontecimientos y como seguramente ya sabréis todos y todas, los Centros Educativos permanecerán cerrados desde el lunes día 16 de marzo hasta el día 30 de marzo (de momento).

Con el fin de que los niños no pierdan hábitos de trabajo, los tutores os darán un pequeño dosier con trabajos para estos días o instrucciones para trabajar.

Intentad mantener las rutinas y sobre todo seguir las recomendaciones hechas para que esta situación no se alargue.

Los maestros estarán a vuestra disposición durante el horario lectivo a través de los correos electrónicos.

Asimismo el equipo directivo os atenderá a través del correo del centro o del teléfono de la escuela.

BEQUES/BECAS: Es pagaran a partir del primer dia de reinici de classe per evitar possibles contagis// Se pagarán a partir del primer día de reinicio de clases paraevitar posibles contagios.

MENJADOR/COMEDOR: Referent als pagaments, quan el catering tingui les instruccions penjarà informació a la seva aplicació// Referente a los pagos, cuando el catering tenga instrucciones colgará información en su aplicación.

RECORDEU/RECORDAD: DIES DE FESTA

- DIMECRES 12 DE FEBRER

- DIJOUS 27, DIVENDRES 28 DE FEBRER I 2 DE MARÇ

CALENDARI

JORNADA DE PORTES OBERTES

MATRICULES PEL CURS 2020-2021

DIMECRES   4   DE   MARÇ   a   les   14:30

Per conèixer el projecte de l'escola i les seves instal·lacions

Us preguem que, per un bon funcionament de la reunió, no porteu als infants. En cas que vingueu amb els nens i/o nenes, no podreu entrar a la reunió i haureu de quedar fora de la sala

JORNADA DE PUERTAS ABIERTAS

MIERCOLES   4   DE   MARZO   a   las   14:30

Para conocer el proyecto de la escuela y sus instalaciones

Os pedimos que, para un buen funcionamiento de la reunión, no traigáis a vuestros hijos o hijas. En caso contrario, no podréis entrar en la reunión y os tendréis que quedar fuera de la sala

31 de generdia escolar de la no-violencia i la pau

El dia 31 de gener celebrarem el dia escolar de la no-violència i la pau. Farem una cursa solidària on recaptarem diners per destinar a diferents causes: la ONG Dream Nepal, la investigació de la malaltia esclerodèrmia sistèmica i continuar amb l’apadrinament den Jaswanth, amb la Fundació Vicent Ferrer. La cursa tindrà lloc de 9:30 a 11:30, després esmorzarem tots junts i posteriorment farem una trobada entre padrins i fillols per preparar la temàtica de Carnestoltes (ja que està molt relacionada amb la no-violència i la pau)

El día 31 de enero celebraremos el día escolar de la no violencia y la paz. Haremos una carrera solidaria donde recaudaremos dinero para destinar a diferentes causas: la ONG Dream Nepal, la investigación de la enfermedad esclerodermia sistémica y continuar con el apadrinamiento de Jaswanth, con la Fundación Vicente Ferrer. La carrera tendrá lugar de 9:30 a 11:30, después almorzaremos todos juntos y posteriormente haremos un encuentro entre padrinos y ahijados para preparar la temática de Carnaval (ya que está muy relacionada con la no-violencia y la paz)

Les famílies esteu convidades

Bones festes a tots i totes!

Felices fiestas a todos y todas!

ENS    TORNEM    A    VEURE EL    DIA    8    DE     GENER

NOS     VOLVEMOS     A    VER    EL    DÍA      8   DE    ENERO

CANVI DE NÚMERO

NO HA SORTIT EL PROPIETARI O PROPIETARIA D'UN DELS NÚMEROS DE LES CISTELLES, PER TANT HEM TORNAT A TREURE UN...AQUÍ EL TENIU

IMG_20191219_154618_resized_20191219_034
IMG_20191217_091650_resized_20191217_024

SORTEIG CISTELLES DE NADAL

AQUESTS SÓN ELS NÚMEROS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LES CISTELLES DE NADAL DEL CURS 2019-2020

IMG_20191217_091656_resized_20191217_024

ATENCIÓ!!! ATENCIÓN!!!

CANVIEM EL DIA DE LA FESTA DE NADAL

CAMBIAMOS EL DÍA DE LA FIESTA DE NAVIDAD

LA FAREM DIMECRES DIA 18, AL MATEIX LLOC I A LA MATEIXA HORA

LA HAREMOS MIERCOLES DIA 18, EN EL MISMO LUGAR Y A LA MISMA HORA

    FESTA DE NADAL:

Dia 17 de desembre, a les 14:30 els nens i nenes cantaran una nadala i berenarem xocolata amb bescuit.

LES FAMILIES ESTEU CONVIDADES!

Día 17 de diciembre a las 14:30 los niños y niñas cantaran un villancico y merendaremos chocolate con bizcoche.

LAS FAMILIAS ESTAIS INVITADAS!

Caritas.jpg

Fins dia  11 de desembre podeu portar aliments embasats   al centre que es faran arribar a Caritas

RECORDEU! DIVENDRES 6 DE DESEMBRE NO HI HA CLASSE

RECORDAD! VIERNES 6 DE DICIEMBRE NO HAY CLASE

- RECORDAD QUE VIERNES 1 y LUNES 4 de NOVIEMBRE NO HAY CLASE

- RECORDEU QUE DIVENDRES 1 i DILLUNS 4 DE NOVEMBRE NO HI HA CLASSE

Dintre de l'apartat

"documents per les famílies" podeu trobar el CALENDARI d'aquest curs

Curs 2019-2020

REUNIONS PRINCIPI DE CURS

1r i 2n: 18 de setembre a les 14:00

3r: 25 de setembre a les 14:00

4t: 24 de setembre a les 14:00

5è: 26 de setembre a les 14:00

6è: 23 de setembre a les 14:00

COMENÇA UN NOU CURS

Dimecres dia 11 comencem un nou curs!!

L'horari de tot el mes de setembre serà de 9h a 14h, amb escola matinera de 7:45 a 9:00 i menjador de 14:00 a 16:00 (primer dia inclòs).

Tots els mestres estem molt il.lusionats i entusiasmats per rebre als nens i nenes aquest nou curs! 

NOTA: A l'apartat de menjador trobareu les instruccions per poder activar l'usuari d'aquest curs 2019-2020

curs 2019/2020

bottom of page