top of page

VIATGE DELS

DINOUSAURES INVISIBLES (2n   A)

ONCE

Dia 26 de novembre, els alumnes de 3r hem realitzat una jornada de sensibilització amb professionals de la ONCE.  

 

- Hem après com escriuen i llegeixen les persones que tenen greu dificultats de visió, com funciona l'escriptura en Braille, qui ho va crear i perquè es va crear aquest sistema.

 

- Hem fet jocs esportius adaptats a la pista amb na Sandra de la ONCE. 

 

- En Mariano ha vingut amb el seu ca-guia, en Tuso, i ens ha explicat com és el seu dia a dia i com treballa el seu ca.

Ha estat una jornada súper interessant que ens ha agradat molt!

Jonny Niesche

Dilluns 23 i dijous 27 d'uctubre, els grups de 5è i 6è van poder visitar _ness, una exposició de l'artista australià Jonny Niesche; tres obres monumentals acompanyades d'un so molt especial, el del forat negre en el centre de la galaxia Perseo.

Fira Esport Riu 2023

Els dies 27, 28 i 29 de setembre es va celebrar la quarta edició de la Fira de Promoció de l'Esport. Aquesta fira forma part de les activitats de la Setmana Europea de l'Esport impulsada per la Unió Europea i el Consell Superior d'Esports i aquest any inclou un espai perquè l'Associació d'Esport Adaptat d'Eivissa i Formentera (Addif) introdueixi els infants al esport adaptat. 

La idea d'aquesta iniciativa és que els sis cursos de Primària de totes les escoles de Santa Eulària puguin conèixer al llarg de tot el cicle educatiu 26 modalitats esportives presents a la Fira.

Jornades Esportives 23/24

La darrera setmana vam celebrar a la zona poliesportiva de Santa Eulària des Riu la vintena edició de les Jornades Esportives Escolars per a alumnes de primària del municipi. En total, uns 2.500 nens i nenes d'entre 5 i 11 anys van gaudir de diferents activitats físiques que els introdueixen en l'esport d'una forma divertida. 

L'activitat és totalment gratuïta tot i que es proposa a totes les famílies dels participants la possibilitat de lliurar un euro com a donatiu per a una causa social, en aquest cas, per a l'associació ‘Nunca solos’ que ofereix acompanyament en centres sanitaris i assistencials.

Ens ho vam passar molt bé i va ser una experiència fantàstica!

3.png
4.png
5.png

Musiqueando 2023

Ahir, 27 d'abril, vam celebrar conjuntament amb l'escola de Puig d'en Valls el Musiqueando 2023, una trobada musical per visibilitzar la importància d'aquesta assignatura en el desenvolupament dels infants.

Sa Conillera 2023

7.png
6.png

Aquesta setmana els intergalàctics estan gaudint d'activitats i sortides relacionades amb la mar i el medi ambient. Ahir van visitar l'illa de Sa Conillera, aquí podeu trobar un resum del dia.

ACAMPADA A FORMENTERA  4t 2023

Aquí teniu algunes fotos de les acampades a Formentera dels dos grups de quart.