Mitjans de comunicació

PROJECTE DE TREBALL 6è A i B: FER UNA PEL·LÍCULA

El curs 18/19 les dues classes de sisè s'han llançat a gravar una pel·lícula amb tot el que suposa: escriure el guió, posar-se d'acord, entrevistar professionals del gremi per a que donin bons consells... A més a més, l'alumnat de Comunicacions Audiovisuals del CESAG ha portat endavant tota la part de gravació d'una manera molt professional. 

PROGRAMA ENGRESCATS, ON VA PARTICPAR LA NOSTRA ESCOLA.

PROGRAMA ENGRESCATS, ON VA PARTICIPAR LA NOSTRA ESCOLA.

La classe dels Aventurers ha fet una gran feina com a periodistes.

En aquest enllaç trobareu la notícia que ha sortit al Periódico de Ibiza y Formentera i a la TEF.

Els Fameliars han decidit retre un homenatge a la joguina clàssica, aquesta de tota la vida que no necessitava de noves tecnologies per fer-nos feliços.

La classe dels Fantàstics van presentar a Onda Cero Eivissa el programa "T'ho conto amb dues paraules". Aquí teniu l'enllaç al Bloc del Seminari "La Ràdio a l'escola" del CEP d'Eivissa per llegir la notícia i escoltar el programa!

La classe dels Científics de 5è B, durant el curs 2017/2018 varen editar el llibre LA CASA DE L'ARBRE, un llibre benèfic. Varen estar gairebé quasi tot el curs elaborant-lo i ha tengut molt d'èxit. Amb la venta d'aquest han ajudat a l'associació eivissenca PROYECTO IBIZA AL DESARROLLO a seguir portant endavant projectes per ajudar a nens del Nepal.

Si vols adquirir un exemplar del conte, posa't en contacte amb l'escola. Si tens sort, alomillor encara en queda algun.