top of page

Festes

FESTA DE FINAL DE CURS 21-22

QUINA ALEGRIA PODER TORNAR A CELEBRAR LA NOSTRA GRAN FESTA DE FINAL DE CURS! HE SIGUT FANTÀSTIC RETROBAR-NOS TOTS JUNTS, TORNAR A BALLAR, CANTAR, RIURE I PLORAR, SENTIR QUE SOM UNA PINYA I QUE ELS SOMNIS ES FAN REALITAT! HA SIGUT UNA FESTA MOLT ESPECIAL PER MOLTS MOTIUS, HEM ESPERAT DOS ANYS PER REPRENDRE AQUEST ESDEVENIMENT, HAN SIGUT TEMPS DIFÍCILS I VÈIEM MOLT LLUNY EL MOMENT DE TORNAR VEURE ELS SOMRIURES. 
EL FET DE QUE SIGUI LA DARRERA FESTA DE NA LOLA COM A DIRECTORA DEL CENTRE HA PROVOCAT QUE L'EMOCIÓ ENCARA SIGUI MÉS GRAN! 
TOTS ELS INFANTS VAN ACABAR AMB UNA GRAN, GEGANT, IMMENSA ABRAÇADA A NA LOLA! UNA ABRAÇADA PLENA D'AMOR I BONS DESITJOS!

MOLTES GRÀCIES A L'AMIPA PER L'ORGANITZACIÓ DEL SOPAR I DE LA POST FESTA.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES, ALS MESTRES I ALS INFANTS PER FORMAR AQUESTA COMUNITAT EDUCATIVA I PER ESTAR SEMPRE DISPOSATS A DONAR-HO TOT!

EL CURS VINENT REPETIM!!! BON ESTIU

festa 2.jpg
festa 4.png

SANT JORDI CURS 20-21

DIA DEL LLIBRE

AVUI ÉS 23 D'ABRIL, I COM CADA ANY HEM VOLGUT FER D'AQUESTA DIA UNA DATA ESPECIAL.

DURANT TOTA LA SETMANA HEM ESTAT PREPARANT LA DECORACIÓ DE L'ESCOLA, HEM PARLAT DE LA IMPORTÀNCIA DELS CONTES, DELS LLIBRES I HEM EXPLICAT MOLTES HISTÒRIES. TAMBÉ HA SIGUT UNA SETMANA ON HEM COMPARTIT PADRINS/ES I FILLOLS/ES. S'HAN EXPLICAT CONTES I S'HAN INTERPRETAT OBRES DE TEATRE!

HA SIGUT UNA SETMANA MOLT ESPECIAL I BONICA ON HEM TORNAT A SENTIR QUE SOM UN EQUIP, UNA COMUNITAT QUE S'ESTIMA!

US DEIXEM UNES IMATGES DE LA DECORACIÓ 

BONS DESITJOS, PARAULES DOLCES, MISSATGES D'AMOR!

BON NADAL A TOTHOM

HA SIGUT UN ANY DIFÍCIL, MOLT DIFERENT A ALTRES, PERÒ AIXÒ NO HA IMPEDIT QUE UN CURS MÉS DEDIQUEM UN ESPAI ESPECIAL, MOMENTS EN EL NOSTRE DIA A DIA, PER PENSAR EN TOT ALLÒ BONIC QUE DESITGEM PER A TOTHOM!

VOLEM TORNA A ABRAÇAR, VOLEM FER I REBRE PETONS, JUGAR JUNTS, VOLEM MENJAR CHOCOLATA I MOLTES COSES MÉS!!!!

MÚSICA, BALLAR, COMPARTIR I RIURE HAN SIGUT ELS PROTAGONISTES D'AQUEST DIA DE FESTA.

DES DE L'ESCOLA US DESITGEM EL MILLOR PER AQUESTES FESTES I EL NOU ANY QUE COMENÇA.

TRENCADA DE FUITS SECS

DECORACIÓ DE LA TARDOR

Tot i ser un curs estrany, no hem volgut deixar de celebrar les tradicions de la nostra illa! Durant la setmana hem parlat de la tardor, dels canvis de l’estació en el nostre entorn, de l’alimentació i les seves peculiaritats durant aquesta època de l’any. Hem escoltat cançons i ballat a classe i hem preparat diferents materials per decorar l’escola, els espais per on passem i recordar-nos que som una comunitat on totes i tots fem que aquest lloc, la nostra escola sigui un espai ple de color i alegria!

També, com cada curs escolar, hem dedicat una estona a menjar fruites de la tardor a infantil i fruits secs a primària!

Sempre, tot i les mesures establertes, és un regal dedicar temps a conviure i a compartir experiències, relats i moments!

TRENCADA DE FUITS SECS