top of page

Carnestoltes 2024

Aquest dijous hem celebrat Carnestoltes fent una rua pel poble. Aquesta vegada ens ha acompanyat l'associació Creix amb les seves precioses papallones. 

Enhorabona un any més a l'AMIPA, que amb la seva creativitat ha aconseguit el Primer Premi a la rua d'Eivissa i el Premi a la Creativitat a Santa Eulària!

Cursa Solidària 2024

Avui, 30 de gener, hem celebrat un any més el dia de la Pau amb una emocionant cursa solidària. En aquesta ocasió els sous recaptats aniran destinats a Aspanob (Asociació de famílies de nens amb càncer de les Balears).

Volem donar les gràcies a tots i totes els que heu pogut participar, a l'Ajuntament de Santa Eulària per  col·laborar amb nosaltres i a l'empresa Sinestrés per cedir-nos l'equip de música per animar als nostres corredors. Ha estat un matí fantàstic!

Gràcies 
 

a tots els participants de la Cursa Solidària hem

aconseguit recaptar

que destinarem a

ASPANOB.

5951,8€

WhatsApp Image 2024-04-08 at 09.45.38.jpeg

Festa de Nadal

Avui hem celebrat l'inici de les vacances amb nadales, xocolata i bescuits. Gràcies, un any més, a l'AMIPA per l'esmorzar i a totes les famílies que han pogut compartir aquest moment màgic amb nosaltres.

FESTA DE FINAL DE CURS 22-23

El dijous 22 vam celebrar la festa de final de curs.

Moltes gràcies a tots i a totes per fer que aquesta festa fos una experiència inoblidable per a tots nosaltres.

Volem agrair especialment als mestres i personal de l'escola, que van treballar incansablement per crear un ambient màgic. 

Gràcies al nostre alumnat per la seva participació i les seves actuacions brillants i a les famílies, que ens van acompanyar amb el seu suport i entusiasme. 

Per últim, volem donar les gràcies a n'Adrià i l'equip de Sin Estrés per tota la seva feina, a en Jakub per montar un photocall preciós, a na Davinia per fer brillar els nostres alumnes de 6è a l'escenari i a l'AMIPA i les famílies de 5è per l'organització del sopar i de la post festa. 


El curs vinent repetim! Bon Estiu!