top of page

Sant Jordi 2023

1.png

Avui hem celebrat el dia de Sant Jordi i dia del llibre. Els grups de padrins han acompanyat als fillols fins al parc de Puig d’en Valls. Allà hem esmorzat, hem jugat i hem pogut gaudir  dels diferents llibres que hem portat de casa. Ha sigut un dia molt especial.

PRIMAVERA
2023

Computer Technology License  (3).png
Computer Technology License  (3).png

Aquest matí hem celebrat la festa de la Primavera a l'escola. S'han realitzat diferents tallers i els nens i nenes s'ho han passat molt bé. Us deixem algunes imatges del dia d'avui i el programa que han gravat al taller de ràdio. 

PRIMAVERATaller de Ràdio
00:00 / 11:54

CARNESTOLTES 2023

FESTA DE FINAL DE CURS 21-22

Quina alegria poder tornar a celebrar la nostra gran festa de final de curs! Ha sigut fantàstic retrobar-nos tots junts, tornar a ballar, cantar, riure i plorar, sentir que som una pinya i que els somnis es fan realitat! Ha sigut una festa molt especial per molts motius, hem esperat dos anys per reprendre aquest esdeveniment, han sigut temps difícils i vèiem molt lluny el moment de tornar veure els somriures. 
El fet de que sigui la darrera festa de na Lola com a directora del centre ha provocat que l'emoció encara sigui més gran! 
Tots els infants van acabar amb una gran, gegant, immensa abraçada a na Lola! Una abraçada plena d'amor i bons desitjos!

Moltes gràcies a l'AMIPA per l'organització del sopar i de la post festa.
moltes gràcies a totes les famílies, als mestres i als infants per formar aquesta comunitat educativa i per estar sempre disposats a donar-ho tot!

El curs vinent repetim!!! Bon Estiu

festa 4.png

SANT JORDI CURS 20-21

DIA DEL LLIBRE

Avui és 23 d'abril, i com cada any hem volgut fer d'aquesta dia una data especial.

Durant tota la setmana hem estat preparant la decoració de l'escola, hem parlat de la importància dels contes, dels llibres i hem explicat moltes històries. també ha sigut una setmana on hem compartit padrins/es i fillols/es. S'han explicat contes i s'han interpretat obres de teatre! Ha sigut una setmana molt especial i bonica on hem tornat a sentir que som un equip, una comunitat que s'estima!