Festes

AU FÈNIX- AMIPA S'OLIVERA

Moltes felicitats a l'AMIPA de l'escola, a tots els pares i mares,nens i nenes que van participar a la Rua de Vila i de Santa Eulàlia, amb la magnífica disfressa d'Au Fènix! Un any més heu demostrat que sou uns artistes! Felicitats per la feina i pel 1er PREMI!

CARNAVAL curs 2019-2020

Aquest curs el Rei i la Reina Carnestoltes ens han tornat a visitar! Com sempre fent bogeries i amb les seves consignes que ens han fet passar una setmana d’allò més divertida! Divendres 21 de febrer vam fer una rua pel poble, la temàtica era “Cuidem el nostre planeta i aquells que hi viuen!” i anàvem disfressats d’animals en perill d’extinció, amb lemes i crits de protesta i reivindicació!

EL PLANETA ÉS DE TOTS I L’HEM DE CUIDAR!

OS POLAR

VIROT

TORTUGA

ZEBRA

GORIL.LA

TIGRE

ELEFANT ASIÀTIC

LINX

KOALA

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLENCIA I LA PAU

31 de gener 2020

CURSA SOLIDARIA

Correm per ajudar als altres, per posar un petit gra de sorra a projectes que ajuden als que ho necessiten. Aquest any els diners que recaptem aniran destinats a la ONG Dream Nepa, a la investigació d'una malaltia rara i a l'apadrinament que tenim amb la Fundació Vicent Ferrer.

Festa de la tardor i trencada de fruis secs    31/10/19

Dia 31 d'Octubre vam fer la festa de la tardor. Pel matí vam organitzar tallers on tots els infants, del més petit fins al més gran, podien participar: pintar cares, fer un gran mural, conta contes, torrar castanyes, un circuit d'agilitat, etc.

Va ser un matí assolellat i divertit.

Per la tarda vam celebrar la trencada de fruits secs amb els nens i nenes de primària i els infants d’infantil van menjar fruites de la tardor: magranes, mandarines, codonys...

Ens encanten aquests dies!

Avui hem desfilat pels carrers del poble ben emmariol·lats i hem acabat al parc de Puig de'n valls jugant i a la mà un bon panet de Can Coves amb xocolata. Ha sigut un matí ben entretengut. A la tarda hem gaudit de tallers organitzats per mestres i famílies.

TRUITADA de dimecres 27 de febrer de 2019

Avui, com és tradició, hem gaudit de la TRUITADA (truites i pa compartit per a tots). Hem sortit al pati, aprofitant el solet de finals de febrer, disfressats d'allò que alguna vegada hem somiat ser o d'allò que volem ser o simplement pel goig de ser algú diferent de qui som cada dia. Hem jugat, hem ballat, ens hem embafat de pa i truita i hem gaudit d'aquest dia tan esperat per tots nosaltres. Esperam que el rei Carnestoltes estigui content d'haver-nos vist gaudir d'aquesta setmana.

A més a més, hem aprofitat per fer un OPEN STAGE, on els i les alumnes que volien es podien apuntar durant la setmana per fer una actuació. Hem pogut gaudir de balls coreografiats, break dance i guitarres elèctriques molt roqueres.

Desitjant que acabeu de passar una molt bona setmana de CARNESTOLTES.

Encara ens queda la RUA pel poble, que serà el proper dimarts dia 5 de març. A les 10h sortirem de l'escola i desfilarem fins el Parc de Puig de'n Valls. Us recordem, a les famílies, que estam encantats que ens acompanyeu i tan sols us demanem que vengueu emmariol·lats com nosaltres.

ELS RECICLASAURIUS - CARNESTOLTES 18/19

Aquest Carnestoltes ha vengut carregat de dinosaures de cartró. Ens va impactar la posada en escena a la Rua de Vila, on vàrem guanyar el 1r premi com a comparsa d'àmbit escolar. A més a més també vàrem participar a la Rua de Santa Eulària, on també guanyàrem el 1r premi com a comparsa escolar.  

ENHORABONA!!! I MOLTES GRÀCIES PER IL·lUSIONAR-NOS ANY RERE ANY.

QUÈ ENS DEPARARÀ L'ANY QUE VE??.............................SEGUR QUE JA ESTAN CAVIL·LANT.

Gràcies a aquests premis, s'ha decidit fer una donació per a la investigació del Síndrome KAT6A que pateix Jerome, un nen de 9 mesos amb una enfermetat catalogada com a "estranya" i de la que existeix molt poca informació degut a la falta d'estudis clínics, donat que només es coneixen 150 casos en tot el món.

A més a més, també s'ha fet una donació a "El sueño de Vicky", una associació per la investigació del càncer infantil.

RUA PEL POBLE DE PUIG DE'N VALLS                                      5/03/19

DIA DE LA PAU                             30/01/19

Avui ha sigut un dia especial, com cada any. Els alumnes, junt amb les famílies que també s'han animat han corregut, caminat, patinat, esforçant.se al màxim per dues bones causes. Aquest curs hem decidit que els sous recaptats aniran destinats a Axuda Burundi i AEMIF (Associación d'Esclerosis Múltiple de Ibiza i Formentera). Hem pogut gaudir de la presència d'alguns membres d'aquesta darrera associació que també ho han donat tot a la cursa.

ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS I

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HAN ESTAT DE PÚBLIC ANIMANT.

I recordau que...com va dir Gandhi "No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí",

i aquest és el camí que volem seguir fent a l'escola.

El passat dimarts 18 de desembre vàrem poder gaudir del tan esperat concert de Nadal. Aquest curs va ser especial, ja que els alumnes de cinquè i sisè vàren versionar cançons, inventat-se la lletra de cançons conegudes i sonades per tots.

 

La bona temperatura i el solet, aquest curs ens van deixar fer el concert al pati, envoltats de famílies. Una fantàstica estampa, el pati ple de famílies i amics, i els alumnes de s'olivera amb complements tan divertits com les banyes de ren o barrets de follets.

 

A més a més, vam poder gaudir de bescuit i xocolatada a càrrec de l'AMIPA.

 

Us deixem amb un "parell de fotografies d'aquest dia. 

DIA DE LA PAU 2018

El passat dia 30 de gener de 2018, com cada any, vàrem celebrar al nostre centre el dia DE LA PAU. Vàrem realitzar diferents activitats:

- Cursa solidària per recaudar sous per l'ONG PROYECTO JUNTOS

- Esmorzar solidari

- Tallers i activitats per tot el centre

Aquí podeu veure algunes imatges de les diferents activitats que vàrem realitzar.  

------------------------------------------------------------------------------------------

El pasado día 30 de enero de 2018, como cada año, celebramos en nuestro colegio el DÍA DE LA PAZ.

Realizamos diferentes actividades:

- Carrera solidaria para recaudar dinero para la ONG PROYECTO JUNTOS

- Almuerzo solidario

- Talleres i actividades por todo el centro

Aquí podéis ver algunas imágenes de las diferentes actividades que estuvimos realizando

El dia 31 d'octubre vam realitzar, com cada any, LA FESTA DE LA TRENCADA al CEIP S'OLIVERA, si clicau a damunt podreu trobar la documentació, algunes imatges i les activitats que vam realitzar aquest dia.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El día 31 de octubre realizamos, como cada año, LA FESTA DE LA TRENCADA en el CEIP S'OLIVERA, si haceis clicc encima podéis encontrar la documentación, algunas imágenes y las actividades que realizamos ese día

  i S'Olivera per l'escolarització!

Aquí teniu la galeria d'imatges de la cursa solidària  "JUNTOS POR LA INFANCIA" en la qual van participar tots els alumnes de S'Olivera i destinada a crear un aula escolar a Madagascar!
 
Fotografia: AMaylin
TRENCADA DE FRUITS SECS 2015-16

Per tots sants la familia i els amics es reunien per passar un temps junts i una molt bona manera de fer-ho era gaudint dels productes que ens oferia la terra, a la tardor es temps de fruits secs; ametlles, aglans, pinyons, castanyes, nous, avellanes, cacahuets, pistatxos...

 

Nosaltres a s’olivera hem volgut seguir la tradició. Cada classe va mesclar els fruits secs que havien portat els nens i després els vam gaudir al pati i després una bona estona de diversió i rialles per tota l’escola jugant i compartint moments amb mestres i amics.