EL PATI i LES SEVES POSSIBILITATS

El pati és aquell moment d'esbarjo, de joc lliure, de noves agrupacions, de retrobar-se amb amics, d'asseure's al solet de l'hivern o de refugiar-se baix les porxades quan la calor apreta.

Des de fa uns anys hem habilitat una nova zona de pati que es diu PATI TRANQUIL, on els alumnes de la classe dels Cinematogràfics de 5è A varen dissenyar uns jocs espectaculars, també té un espai de gespa artificial i una taula de ping pong. A més a més comptam amb una caseta on guardem tot el material de pati d'aquesta zona, com poden ser els escacs, tangram, 4 en línia i mikado gegant.

D'altra banda, a la zona d'Infantil dinamitzem els patis oferint jocs. D'aquesta manera els donem opcions a jocs diferents. El mes de gener i febrer en el pati d' Infantil hem jugat al Cuc llançador. Els dimarts juguen els  grups de 3 anys i els dijous juguen els grups de 4 i 5 anys.

Una altra cosa que oferim al temps de pati és poder anar a la biblioteca de baix en la que poden jugar a jocs de taula, fer trencaclosques, dibuixar, llegir, contar contes,... Per poder accedir, han de tenir un carnet-collar que poden demanar als mestres responsables, i per tant, les places són limitades.

I una activitat nova d'aquest curs, és la dels patis del dimarts on s'ofereix l'activitat de conta contes o aprendre a jugar a jocs de taula, als que després tindran accés. Per saber què toca cada setmana us podeu assebentar a través de RÀDIO S'OLIVERA i als cartells que trobareu a la biblioteca de baix o a l'entrada de la sala d'art.

21.jpg
TOTS ELS DIMARTSA L'HORA DE PATI.jpg
14.jpg
IMG_3470.jpg

D'altra banda, el tercer trimestre del curs 2018/2019 comptem amb els alumnes de l'IES Sa Blanca Dona que venen a dinamitzar el pati, amb jocs per grans i petits, tots els dilluns i els hi estem molt agraïts, ells s'ho passen pipa, els alumnes de s'olivera també i tot plegat esperam sempre els dilluns amb molta il·lusió.

A més a més, els dijous oferim la possibilitat d'aprendre a teixir, o pels que ja saben continuar fent la bufanda, el coll o allò que s'estiguin teixint. Comptam amb l'ajuda de n'Emma, una mami de l'escola que es va oferir i amb na Manu (6è A) i na Júlia (5è B) per portar endavant aquesta iniciativa.

IMG_3681.jpg
VOLS APRENDRE A TEIXIR_.jpg